chinatungsten online ESTBLISHED1997 ISO9001:2008 CERTIFICATED
You're viewing: Home >> Pleje af Wolfram smykker

Pleje af Wolfram smykkerHvordan man passer Wolfram smykker?
Wolfram smykker er så nyeste ting i smykker. Det har sådanne fantastiske kvaliteter, der giver mulighed for uovertruffen skønhed, stil og design. Men ikke alle kender de skjulte gaver af denne fantastiske metal.
Mens wolfram smykker er meget robust og stærk, det skal plejes også! Ja, wolframcarbid smykker betyder meget lidt vedligeholdelse, men det betyder ikke, du skal ikke gøre rutinemæssig pleje for at holde det i den bedste stand.
Hvis du har en storslået wolfram ring og bekymrede for, hvordan til at tage sig af det, bekymre ikke mere. Wolfram med sin overlegne fysiske egenskaber gør disse ringe næsten sorgløs. Hvis din ring er en sand wolfram eller wolframcarbid ringe rengøring og pleje er meget simpelt, fordi det vil afholde sit strålende glans evigt. Men det kan akkumulere fingeraftryk og måske pletter. Få dig en blød klud eller smykker polish klud, som vil tage sig af irriterende prints og snavs.
Til at passe wolfram smykker, kan du rense det med et mildt rengøringsmiddel og aftørres med en glat, blød klud. Du bør ikke opbevare din wolfram smykker siden diamanter, som diamanter er de eneste ting, der virkelig kan ridse wolfram smykker.
Wolfram smykker kræver meget lidt care.Any blød klud vil bringe den oprindelige lyse finish. I de fleste tilfælde vil en tandbørste og en mild ikke-slibende rengøringsmiddel tilbage sin glans. Undgå rengøring af med skrappe kemikalier og efterlad ikke i ultralydsrensere i mere end to minutter.

wolframcarbid ringe

wolframcarbid ringe


Hvad er der sandsynligvis sket, er, at wolfram smykker er kommet til gnedet op mod noget andet med metal og en del af materialet har vedlagt det selv til wolfram smykker. Find dig selv en blød tandbørste og bruge en lille mængde af mild flydende sæbe. Forsigtigt børste til at fjerne den udenlandske metal fra din wolfram smykker. Sørg for at skylle sæben ud, dup dem tørre med en blød klud, og din wolfram smykker er så god som ny.

Wolfram vedhæng

Wolfram vedhæng

Du kan finde mere information om wolfram produkter på tungstenlegering.
Har nogen interesse i produktet, er du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.comeller ring til os på: 0086 592 512 9696, 0.086 592 512 9.595. Vi står til din tjeneste.

Meget taknemmelig for Google Oversæt denne side.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Media Center>   [Information Bank]  [Dictionary of tungsten]  [Products Pictures' Bank]  [Live Video of Processing]  [Videos of Machining]  [Catalogs]
Ours Teams>   [Journey to Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Chinatungsten Group>   [Tungsten Carbide Supplier] [CTIA] [CTIA-EN] [CTIA-日本語] [Molybdenum Supplier] [Dart Barrels] [Tungsten Wire] [Tungsten Bars/Rods]   [Paper Weight]   [Chatroulette]   [Tungsten Wikipedia]   [Tungsten Fishing]   [DartChina Club]  [Tungsten Bucking Bars][Tungsten Powder]
    [Tungsten Alloy]  [Tungsten Carbides Products]  [XATCM ] [XMYA]  [Infosys] [DartChina] [Tungsten Rod]  [Tungsten Heater]  [Darts Wholesale ]
    

Address: 3F, No.25 WH Rd, the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备05002525号
Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved